EVE Online patch – Incursion 1.6

Na dan 31.5. implementira se novi patch za EVE online. Za to vrijeme EVE serveri neće raditi do približno 18:00 sati (UTC)

Ovo izdanje je još jedan korak bliže skoroj ekspanziji Incarna (koja nas očekuje krajem Lipnja). Novosti uključuju promjenu UI -> Carbon UI. Carbon UI donosi velik broj promjena u renderiranju korisničkog sučelja EVE online.

Naime, do sada se u korisničkom sučelju koristio kod Direct 3D verzije 7. To znači da takav kod nije podržavao sjenčanje kakvo se može očekivati od novijih verzija Direct 3D i također predstavlja potencijal za degradaciju performansi ukoliko se tako nešto pokuša izvesti u tom starom enginu. Sama funkcionalnost nije mijenjana već je promijenjen dio vezan uz renderiranje i prikaz na ekranu. To opet znači da nas očekuju poprilično zgodni efekti u sučelju na kakve smo možda navikli igrajući neke FPS igre.

Prilažem sliku (work in progress) kako bi sve to trebalo izgledati jednom kada se sve posloži. Neke stvari ćemo možda tek iskusiti nakon implementacije Incarne.

About zura4eve

Zuraludne, lik iz online igre EVE online. Radim misije, bavim se proizvodnjom i istraživanjem, gubim brodove u PvP-u, rattarim po beltovima, trgujem, prevozim, pa i ponekad rudarim. Nema toga što nisam ili što ne želim probati u EVE. Trenutno sam službeni diplomat za E L I T E Corp i E L I T E Alliance, pa ako ima već formiranih likova/korpova koji nam se žele pridružiti, pošaljite mi EVEmail i dogovoriti ćemo detalje. Također, pridružite nam se na ELITC chat kanalu za druženje, zafrkanciju i ostalo.
This entry was posted in EVE Online, Incarna, Incursion and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment