EVE Online – Zimska ekspanzija 2011

U Zimskoj ekspanziji 2011 CCP donosi poprilično veliku listu popravaka, novih itema i novo balansiranje u svijet EVE Online. Najveće promjene (i najmanje informacija) se najavljuje za vođenje ratova i PvP.

Nešto od najavljenih promjena je popisano u slijedećoj listi:

Ship spinning.. ili plesanje s brodom u stanici.. Popularni vid zabave koji je igračima uskraćen nakon uvođenja Incarne. Napokon se vraća natrag u EVE online svijet nakon dugotrajnog vapaja igrača. Novi UI unutar kapetanovih odaja imale su strašan utjecaj na opterećenje računala (CPU i grafičkog sustava). Uskoro će biti moguće birati između kapetanovih odaja i “Ship spinning” sučelja. Klijent će pamtiti koji je zadnji odabran od strane pilota i moći će se neograničeno puta mijenjati. Ja znam koje će meni biti defaultno 🙂

 

Ship spinning mode

Druga važna promjena je uvođenje novog fonta! Da, dobro ste čuli, konačno je došao dan kada S5, O0 više neće izgledati isto. Ovo je trenutno “work in progress”, a mali uvid u sve se može vidjeti na linku.

Vremenska dilatacija je novi koncept kojim se misli utjecati na lag koji je itekako primjetan u masovnim bitkama. Ovim konceptom, namjerno će se usporiti vrijeme i drastično olakšati serverima posao. Naravno, ideja je da sve bude što manje primjetno pilotima. Uglavnom, dok ne vidimo ne možemo suditi. Samo da prekinu više taj slideshow 🙂

Više informacija na linu dev bloga dolje.

EVE Online | EVE Insider | Dev Blog.

About zura4eve

Zuraludne, lik iz online igre EVE online. Radim misije, bavim se proizvodnjom i istraživanjem, gubim brodove u PvP-u, rattarim po beltovima, trgujem, prevozim, pa i ponekad rudarim. Nema toga što nisam ili što ne želim probati u EVE. Trenutno sam službeni diplomat za E L I T E Corp i E L I T E Alliance, pa ako ima već formiranih likova/korpova koji nam se žele pridružiti, pošaljite mi EVEmail i dogovoriti ćemo detalje. Također, pridružite nam se na ELITC chat kanalu za druženje, zafrkanciju i ostalo.
This entry was posted in EVE Online, Incarna and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment