Novi način zarade kroz Customs Office

Neke novosti o kojima se pričalo na fanfestu 2011 se dotiču i jedne od interesantnih novih mogućnosti za zgrtanje ISK-a. Customs Office koji su u vlasništvu korporacija !

Umjesto da plaćamo porez za transfer materijala s i na planete, uskoro ćemo moći postavljati vlastite Customs Office i naplaćivati porez drugima koji ga koriste 🙂

Čitajte dalje…

Ideja je da se uklone svi Customs Office (CO) objekti iz low, 0.0 seka i wormhole prostora. U high seku će CO i dalje biti pod vlasništvom CONCORD-a koji će zauzvrat poduplati cijene poreza. Na vlastitim CO, moći ćemo podešavati porez u iznosu od 0-100%

CO će, kao i većinu player owned objekata, postati moguće uništiti uz korištenje jednog reinforced timera (kada Shield padne na 25%).

Configure standing and reinforce timers

Blueprint kopije će se moći nabaviti preko CONCORD loyalty point store ili preko LP store-a unutar Factional warfare. Predviđena je cijena 20m ISK i 6000 LP-a, a fakcije u Factional warfare će ih davati uz 50% popusta.

Uz sve to, ubzat će se postupak ‘importa’ i ‘exporta’ i više nećemo imati dediciran spaceport već će se sve obavljati kroz Customs Office. Osobni prostor će biti povećan na 35.000 m3 i biti će jasno naznačeno koliko će se morati platiti poreza za obavljanje transakcije. Prijenos će se potvrditi sa ‘SUBMIT’ kao i za ostale akcije unutar PI sučelja.

PI material transfer

Za ljepši protok materijala, povećat će se bandwidth na svim planetary linkovima za 5 puta!

About zura4eve

Zuraludne, lik iz online igre EVE online. Radim misije, bavim se proizvodnjom i istraživanjem, gubim brodove u PvP-u, rattarim po beltovima, trgujem, prevozim, pa i ponekad rudarim. Nema toga što nisam ili što ne želim probati u EVE. Trenutno sam službeni diplomat za E L I T E Corp i E L I T E Alliance, pa ako ima već formiranih likova/korpova koji nam se žele pridružiti, pošaljite mi EVEmail i dogovoriti ćemo detalje. Također, pridružite nam se na ELITC chat kanalu za druženje, zafrkanciju i ostalo.
This entry was posted in EVE Online, Incarna, Proizvodnja and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment