[Promo] web stranica SkinDizajn.com

www.skindizajn.com je web stranica za izradu prilagođenih naljepnica tj. skinova za vaše elektroničke ljubimce i za dekorativno ukrašavanje vašeg prostora.

Go to SkinDizajn.com

Naljepnice su idealni dekorativni elementi za uređivanje boravišnog prostora, dječjih soba, kuhinja, ureda, elektroničkih uređaja ili automobila.
Ukoliko vam ne odgovara izbor ponuđenih slika upotrijebite bilo koju vlastitu sliku ili ilustraciju za kreiranje jedinstvenog dizajna. Pri tome dobivate jedinstveni proizvod, vašu vlastitu kreaciju.

Stoga, ukoliko imate neku fenomenalnu sliku, provjerite kreativni Dizajner na web stranici koji će vam omogućiti da to s lakoćom i ostvarite.

Naljepnice su izrađene od bijelog vinyla i dovoljno su čvrste da odolijevaju na duži vremenski rok. Do određene mjere su otporne na prskanje i vlagu. Kada se zasitite jednog dizajna, jednostavno promijenite drugi, jer naljepnice se lako uklanjaju sa postojećih površina. Posjetite www.skindizajn.com kako bi učinili vašu okolinu ljepšom i dali joj tračak svoje osobnosti.

About zura4eve

Zuraludne, lik iz online igre EVE online. Radim misije, bavim se proizvodnjom i istraživanjem, gubim brodove u PvP-u, rattarim po beltovima, trgujem, prevozim, pa i ponekad rudarim. Nema toga što nisam ili što ne želim probati u EVE. Trenutno sam službeni diplomat za E L I T E Corp i E L I T E Alliance, pa ako ima već formiranih likova/korpova koji nam se žele pridružiti, pošaljite mi EVEmail i dogovoriti ćemo detalje. Također, pridružite nam se na ELITC chat kanalu za druženje, zafrkanciju i ostalo.
This entry was posted in Promo and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment