EVEHQ Version 2 « The Internet Spaceship Toolkit

Izašla je nova verzija “švicarskog nožića” za EVE online. EVEHQ je alat koji je polako postao “must have” alat za sve koji provode vrijeme u prostranstvima EVE online.

Sjedinio je nekoliko različitih modula na jednom mjestu kako bi igračima pružio kontrolu nad svim informacijama koje okružuju EVE online pilota.

Imate kompletnu kontrolu nad planiranjem učenja skilova, fitanju brodova, kontrolom nad proizvodnjom, konfiguraciju i punjenje gorivom POS-ova, izračun reprocesiranja materijala.

Što više reći, tko ima stari EVEHQ, skinite novi .. a za one koji još ne znaju za EVEHQ (zar ima takvih) kliknite na link dolje i malko se educirajte 🙂

Version 2 « The Internet Spaceship Toolkit.

EVEHQ - EVE Online swiss army knife

About zura4eve

Zuraludne, lik iz online igre EVE online. Radim misije, bavim se proizvodnjom i istraživanjem, gubim brodove u PvP-u, rattarim po beltovima, trgujem, prevozim, pa i ponekad rudarim. Nema toga što nisam ili što ne želim probati u EVE. Trenutno sam službeni diplomat za E L I T E Corp i E L I T E Alliance, pa ako ima već formiranih likova/korpova koji nam se žele pridružiti, pošaljite mi EVEmail i dogovoriti ćemo detalje. Također, pridružite nam se na ELITC chat kanalu za druženje, zafrkanciju i ostalo.
This entry was posted in EVE Online, Tools and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment